Hej!

Så är hösten här och det är dags för nya pärlor och tillbehör i butiken! Under lördagen har jag laddat upp de flesta av dem så att du nu kan se dem i webbutiken. Tyvärr fungerar inte min nyhetsfunktion så att jag kan visa allt separat där.

Nytt för denna gång är bl.a:

Fotoboxar

Massor av halvädelstenar, både i pärlform och i olika former av stora stenar. Bl.a blodsten/hematit, vit jade,guldsten,agater, blackstone och månsten mm.

Många silverfoilhängen

Pärlmix

Keramik

Läderband med bredare fästen till höstens flätade smycken.

Olika örhängesspjut

Nya glaspärlor

Sötvattenspärlor i flera nya färger

Nya trådar

Knutgömmor och klämpärletäckare

Strass- missa inte den stora strassbollen!

mm mm

Dessutom är flera restnoterade varor som 10 mm magnetlås och vita sötvattenspärlor åter i lager.


För min egen personliga del ser nu hösten helt olik ut mot vad jag planerat. Då jag på senaste tiden märkt att jag inte hunnit med något av mina arbeten fullt ut har jag nu beslutat mig för att vara tjänstledig från mitt lärarjobb och satsa på pärlorna fullt ut. Jag kommer att försöka att hålla en god service och snabba leveranser! I min butik i Åsa kommer jag under hösten även att hålla kurser.

Fr.o.m mån 29 sept kommer butiken även att vara öppen på måndagar mellan kl 11.00-15.00.

Som många av er redan upptäckt fungerar lilla pärlans infomail uselt! Jag har vid flertalet gånger påpekat för mina leverantörer att mina svarsmail sällan når fram. De kan dock inte hitta något fel och därför har jag nu beslutat mig för att byta mail. Jag återkommer med ny adress så att ni i fortsättningen kan få svar på era frågor.

Jag inväntar just nu ett nickeltest så att jag kan ge er en bättre innehållsförteckning över metalldelarna.

Många frågar efter storpack av de rektangulära metallbrickorna som går att stansa på. Just nu har jag endast ett begränsat lager kvar av dessa men lovar att lägga ut ett storpack så snart jag får hem nya!

Varmt välkomna in i butikerna!

Malin

====================================
Detta är ett nyhetsbrev som skickas till intressenter hos lilla pärlan...
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt