Hej!

Nu börjat hösten smyga sig på och visst är det lite mysigt att krypa upp i soffan och tända ljus på kvällen!  Det var länge sedan vi hörde av oss och anledningen är att vi sedan början av sommaren har byggt ut butiken i Åsa. I flera månader har vi nu flyttat runt vårat lager både högt och lågt, men nu börjar vi äntligen att slutet på detta arbete. Butiken är nu lite större och vi kan äntligen ta tag i de ca 300 kartonger som väntat på att packas upp sedan o sommras!

Nyheter

Vi kommer de närmaste veckorna att lägga ut full färgsortering av olika glaspärlor som: Mirakelpärlor, Satinpärlor, Drizzlepärlor, Ispärlor och Lackpärlor i storlekarna 6mm, 8mm och 12 mm. Vi säljer dessa i osorterade stängar och sänker priserna till 6mm 25:- för 80 cm, 8mm 29:- för 80 cm samt 12mm 25:- 40 cm. Eftersom nyheterna är så många tar det lite tid att få ut dem i webbutiken, så titta in med jämna mellanrum de kommande veckorna. Givevis finns det redan nu massor av nytt ute!

Grossistpriser till alla!

Många har hört av sig ang. vår grossist-butik som nu är nedlagd. Vi har istället beslutat oss för att lägga över våra rabatterade storpack i lillaparlan.se och på så vis gör denna del tillgänglig även för våra storförbrukande privatkunder. De flesta av våra varor kommer nu att finnas i 10-pack till 20% rabatt och många även i 50-pack till 40% rabatt. I och med detta tar vi nu bort våran tidigare storköpsrabatt. Vi jobbar på så mycket vi hinner för att lägga ut storpack i alla artiklar och hör gärna av dig så prioriterar vi de varor du vill köpa direkt.

Förbättringar i webbutiken

Vi har fått in flera önskemål om justeringar i webbutiken och inom de närmaste veckorna kommer butiken att uppgraderas med funktioner som: Inlogg, för er som handlar ofta och vill kunna gå tillbaka i tidigare beställningar och ha era uppgifter sparade. Bilder i varukorg och beställningslistor så att du lätt kan se vilka artiklar du har beställt. Lagrad varulista, så att du kan påbörja din beställning och återkomma vid ett senare tillfälle och göra klart den. Vi hoppas att detta skall underlätta för dig då du handlar av oss!

Mässor

Under hösten kommer vi att besöka följande mässor:

Symässan i Göteborg, Kviberg

Fre 28 okt -Sön 30 okt

www.symaskinsagenturen.se

Här träffar du Malin

Till denna mässan har vi fått fribiljetter! Vi delar ut biljetter så länge vi har kvar och det enda du behöver göra är att skriva i meddelanderutan, när du lägger din beställning, hur många ni är som vill gå. Utdelningen börjar direkt!

 

Syfestivalen i Stockholm, Älvsjömässan

Fre 4 nov - Sön 6 nov

Här träffar du Kristian

 

Scrapmässan i Göteborg, Exercishuset

Lörd 5 nov- Sön 6 nov

Här träffar du Hanna

 

Facebook

Nu finns vi på facebook och inom kort lägger vi en länk från webbutiken, men du kan redan nu "Gilla oss" för att få aktuell information! 

 

Ha det nu så gott och hoppas att du hittarpärlinspiration hos oss i höst!

Malin och Kristian

lillaparlan.se 

Vill du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev? Klicka då här!

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt