Hej!

För ett par månader sedan trodde jag att jag nu skulle vara hemkommen från semester brun och fin.....ja,ja blekfisar som jag blir ju inte så bruna men lite rödlätt på näsan i alla fall! Som ni vet tar ju inte livet alltid de vändningar som man tror och 4 dagar innan semestern trillade äldsta dottern och bröt benet. I stället för semester blev det 7 veckor med helgips för henne och semestern blev flyttad till januari. Jag har ju vid flera tillfällen lovat att få ut alla nyheter som finns i Åsa-butiken men med allt runt omkring har jag tyvärr inte hunnit.

Nu är jul-tempot högt i butiken och jag kommer att prioritera postordrarna framför nyheterna, men försöker givetvis att lägga ut dem så fort tillfälle ges.Räkna med 3-4 dagars leveranstid under december.

Lördag 28/11 kommer lilla pärlan tillsammans med andra Åsa-företag att ordna adventsmarknad/mys i Åsa blommor och trädgård kl.10.00-17.00. Välkomna om ni har vägarna förbi! Maken kommer då att sköta butiken, så ha överseende!

Torsdag 2/12 har vi adventsmys i butiken i Åsa. Vi bjuder på glögg och pepparkakor och lämnar många fina rabatterbjudanden. Kl. 16.00-20.30. Välkomna även då!

Just nu håller jag på att lägga vårens stora metallbeställning på kedjor, metalldelar, hängen mm. Jag tar gärna emot förslag på nya artiklar som du vill se i butiken. Även ord till nya budskapsringar välkomnas. Skriv ett mail med dina förslag senast fredag. Tack på förhand!

Många frågar efter motivstämplar. Nya stämplar väntas om ca 3-4 v. Då kommer lilla alfabetet i kursiv stil samt 13 olika motiv-stämplar. Motivstämplarna kommer att kosta 149:-/st.

Om ni glömmer att fylla i erat order-ID på eran betalning är jag tacksam om ni skickar ett mail och berättar att ni betalat. Det sparar mig mycket tid att slippa leta och ni får era varor snabbare.

Givetvis fortsätter vi med tidigare års uppskattade julgåva! Fram t.o.m jul skickas presenter till ett värde av 15% av ordervärdet med varje beställning.

Ha det nu så gott och en trevlig advent!

Malin
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt